in de villa wordt gefeest

bijzondere dag receptie gewoon feest
Bijzondere dag

Heeft u iets te vieren? Ook daarvoor is onze Gouden Zaal geschikt. U zult niet de eerste zijn die uw afstudeer- of promotiefeest, clubviering of babyshower bij ons houdt, en u bent zeker niet de eerste die achteraf onder de indruk en tevreden naar huis gaat!

Receptie

Zoekt u een bijzondere locatie in hartje Nijmegen voor uw receptie? De Villa biedt uitkomst met haar Gouden Zaal. Geschikt voor allerlei evenementen, zoals uw bruiloft, uw bedrijfsfeest of uw verjaardag.

Gewoon feest

Natuurlijk heeft een geweldig feest niet per se een reden nodig. Soms is het juist leuk om uw omgeving te verrassen met een leuk onverwacht feest. Gewoon: feest. ‘Gewoon’, maar bij De Villa tòch bijzonder.

Stadstuin

Midden in de hectiek van het jachtige stadsleven, vindt u achter ons pand onze stadstuin. Een plek van rust en ontspanning in de buitenlucht.

Tijdens de zomermaanden is deze unieke buitenlocatie beschikbaar om af te huren. Onze stadstuin is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld uw receptie, borrel of besloten barbecue. Informeer naar de mogelijkheden.
Is onze stadstuin niet gereserveerd? Dan is hij natuurlijk vrij toegankelijk om in alle comfort, met de zon op uw gezicht een drankje te doen of te flexwerken.


reserveer