in de villa wordt gewerkt

Flexwerken Vergaderen Arrangementen
reserveer hier
Flexwerken

Zoekt u een plek om in alle rust en in een fijne sfeer werk te verzetten? De Villa is ideaal voor flexwerken. Er is gratis WiFi beschikbaar, de koffie is altijd vers en wanneer u trek heeft, kunt u een keuze uit ons menu maken. Lunch van de dag, verrassingsdiner of borrelhapje. De Villa is een dynamische omgeving waar u met regelmaat ondernemers en invloedrijke mensen uit de regio treft.

Vergaderen

De Villa heeft drie vergaderzalen die voor verschillende doeleinden geschikt zijn. Op afspraak te huren voor uw training, workshop, coaching of natuurlijk uw vergadering. Komt u met een grote groep mensen, is onze Gouden Zaal ideaal. Heel bijzonder: een belangrijke presentatie kunt u in een van de sfeervolle filmzalen geven. Vanaf het filmdoek! Ideaal voor een imposante plenaire sessie. De overige zalen kunt u dan als break-out rooms gebruiken. Leg uw wensen aan ons voor, en wij maken een voorstel op maat, inclusief verhuur van audiovisuele middelen en versnaperingen.

Arrangementen

Wilt u gebruik maken van onze kwaliteitskeuken bij uw vergadering? Iets eten of drinken bij uw coaching? De Villa biedt verscheidene arrangementen om aan uw wensen te voldoen. Meer informatie vindt u in onze verkoopmap, en neemt u vooral even contact op als u vragen of speciale wensen heeft.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor vergaderingen, borrels, feesten, seminars of uw te ontwikkelen evenement. Het is ook mogelijk om voor langere tijd een kantoorruimte te huren in De Villa. Vraag hierbij naar de beschikbaarheid.

Reserveer hier