in de villa wordt geproost

Bar Borrel Wijn
Drankenkaart
Bar

Koffie voedt lichaam en geest. Ideaal voor als u aan het flexwerken bent en net even die boost nodig heeft, een lekkere activerende drank wilt voor bij uw lunch of simpelweg wakker probeert te worden onder het genot van een krantje. Verse thee of anders is natuurlijk ook een optie.

Borrel

Heeft u iets te vieren, of zin om gewoon even te genieten? Dan kunt u bij ons uitstekend terecht voor uw borrel. Wij hebben een uitgebreide borrelkaart met hapjes en diverse (speciaal)bieren, waaronder altijd een wisselend seizoensbier gebrouwen door stadsbrouwerij De Hemel.

Wijn

Er zijn een aantal mensen bij ons in dienst met een extra passie voor wijnen. Wanneer u kiest voor een verrassingsdiner voorziet ons personeel u graag van een suggestie voor een bijpassende wijn. Zo bent u verzekerd van een verrassende of interessante smaakcombinatie en wordt ieder diner een avontuur voor uw tong.


reserveer hier

 

of bel naar 024 322 306

Iets te vieren? De Villa feest mee!

De Villa heeft verscheidene plekken om uw feesten en partijen extra glans te geven. Zo hebben wij onze Gouden Zaal met eigen bar. In de zomermaanden kunt u voor bijvoorbeeld een zonnige barbecue terecht in onze stadstuin. En zelfs een filmzaal is af te huren, inclusief doek en projector! Neemt u contact op, dan maken wij een passend voorstel voor een onvergetelijke verjaardag, bruiloftsreceptie of een feestje zonder reden (gewoon, omdat het kan!).


zalen aanbod reserveer